[ kunstagenda ]     [ wat is kunst ]     [ kunstlinks ]    [ over moondance ]     [ contact ]
           
 

Moondance kunstenaars:

Ed Azcona
Sasja Bork
Mathilde Delgado
Lisette Durinck
Kim Dusch
Wilco Ferment
Odette Frijters
Irene Kremer
Wim Kuenen
Bianca Leusink
Han van der Mijn
Liesbet Optendrees
David Peereboom
Ton Pret
Peter Scheltus
Boudewijn Schrijver
Jan Willemsen
Dion van Zelst
Magda Zimmerman


Jouw naam hier?

 

 web moondance

 

 

Mijn kunst

Wat betekent kunst voor mij? Ik denk dat ik altijd, tot aan het moment dat ik het ook echt gevonden had, op zoek ben geweest naar die invulling in mijn leven die ik miste "The missing link" zeg maar. Ik was altijd met kleur bezig en op ieder papiertje ja zelfs ook op de krant was ik wel weer een van mijn "creaties" aan het maken. Ook de fotoboeken van mijn twee zoontjes ontkwamen hier niet aan. Hier staan heel wat creaties van mij in. Ik was altijd druk in de weer met kleur en creativiteit en dat heeft mijn vriendin dan ook doen besluiten om in 1999 wat verf, kwasten en enkele doeken voor mijn verjaardag te kopen. Nou dit was het helemaal!! Hier kon ik me helemaal in uit leven. Lekker experimenten met kleur. Ik had mijn "missing link" gevonden. Het eerste doek wat ik maakte verkocht ik weer aan andere vrienden en daar kocht ik dan weer nieuwe materialen voor en zo is het balletje gaan rollen.

Mijn werk heeft al heel wat veranderingen ondergaan maar de basis is gebleven: dikke duidelijke lijnen en veel kleurgebruik. Ik ben een stuk "netter" gaan schilderen in de loop der jaren en mijn werk is een echt herkenbaar produkt geworden. Als je een werk van mij ziet zul je het ook gelijk herkennen... He! Dat is een Bianca Leusink...
Al veel mensen hebben een schilderij van mij in huis en kunnen iedere dag genieten van een klein stukje van mijn leven. Ieder schilderij en/of sculptuur maak ik vol overgave en zie ik dan ook als een stukje van mezelf. Ik heb het er dan ook niet altijd makkelijk mee als ik een kunstwerk verkoop. Het is al eens voorgekomen dat mensen via de website kwamen kijken voor een werk en ik net klaar was met een nieuw werk, ze deze en niet het werk waar ze voor kwamen het mooist vonden enzo heb ik er niet eens echt afscheid van kunnen nemen. Het is iedere keer weer moeilijk maar ja ik kan ook niet alles bewaren. Had ik maar een huis waarin ik ieder gemaakt schilderij in op kon hangen, dan kon ik daar de hele dag rondwandelen. Nu wandel ik rond op mijn website (gemaakt door mijn man (de schat!) en door ons beiden ontworpen) en kan ik ze zo ook iedere dag bewonderen.

Kortom Kunst is een deel van mijn leven... ik zou niet meer zonder kleur en mijn creativiteit kunnen. En ik hoop dat iedereen ervan kan genieten zoals ik dat gedaan heb toen ik het aan het maken was.

Nieuwsgierig geworden naar mijn kunst? Kijk dan eens op www.biancaleusink.nl en laat een berichtje achter!

Bianca Leusink

 

[ klik hier om terug te gaan naar Bianca's portfolio ]

 

 

Professionele websites voor kunstenaars:
Leucratief!

Internet en publiciteit voor kunstenaars