Moondance | kunstplatform en online galerie voor kunstenaars
     
 
[ kunstagenda ]     [ wat is kunst ]     [ kunstlinks ]    [ over moondance ]     [ contact ]
           
 

Moondance kunstenaars:

Ed Azcona
Sasja Bork
Mathilde Delgado
Lisette Durinck
Kim Dusch
Wilco Ferment
Odette Frijters
Irene Kremer
Wim Kuenen
Bianca Leusink
Han van der Mijn
Liesbet Optendrees
David Peereboom
Ton Pret
Peter Scheltus
Boudewijn Schrijver
Jan Willemsen
Magda Zimmerman


Jouw naam hier?

 

 web moondance

 

 

Moondance

Moondance is een online kunstgalerie die kunstenaars de kans biedt om hun werk te exposeren en/of te verkopen via deze site.
Wil je een eigen pagina op Moondance om je werk te presenteren? Neem dan contact met ons op en wij plaatsen je pagina inclusief biografie en portfolio op onze site.

Iedereen is welkom om zijn of haar portfolio aan te bieden via ons, of het nu gaat om schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, grafiek, keramiek, sieraden, etc. Moondance is een initiatief van kunstenaars voor kunstenaars en heeft als doelstelling zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met gevarieerd talent uit heel Nederland.


Een eigen pagina op Moondance
De kosten voor een eigen pagina op deze site bedragen € 29,75 per jaar. Hiervoor krijg je een pagina met 6 werken, foto van jezelf of je atelier, biografie, expositiegegevens, prijzen, contactgegevens en natuurlijk een link naar je eigen website. In de Moondance nieuwsbrief kun je extra aandacht krijgen en exposities of evenementen aankondigen. Je werk wordt bovendien op de homepage van deze site in roulatie met de andere exposeerders getoond.

Een laagdrempelige manier om bezoekers kennis te laten maken met jouw kunst, en een mooie introductie naar je website! Extra expositieruimte staat gelijk aan meer aandacht voor uw werk.
Moondance kan jouw online visitekaartje zijn en je werk onder de aandacht brengen van een groot publiek. Wij vragen overigens geen commisie of provisie op verkocht werk via Moondance.

Is je belangstelling gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail info@moondance.nl of bel 06-4214956.


Een eigen website
Ben je eigenlijk op zoek naar een professionele eigen website? Een die echt werkt, waar je een aantal bezoekers per dag mee trekt en zelfs opdrachten mee krijgt?
Dan ben je hier aan het goede adres want daar hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring mee!

Onder de naam Leucratief! doen we webdesign, technische bouw op basis van jouw eigen ontwerp, website onderhoud en het goed vindbaar maken van sites in zoekmachines.

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Maatwerk website voor jouw kunst?
Leucratief!

Internet en publiciteit voor kunstenaars